Continue

Зимска сервисна понуда до 31.01.2021 година
Промотивна зимска сервисна понуда само во сервисите на Аутомобиле СК.
Со секој редовен сервис на вашиот Jeep, бесплатна услуга за проверка и промена на антифриз и подарок зимска течност за миење стакла, при промена на филтри и масло SHELL.
Акцијата важи до 31.01.2021 година само во овластената сервисна мрежа на Аутомобиле СК во Скопје и Битола.

Контактирајте не

Локатор на дилери