Continue

НОВ JEEP® RENEGADE NIGHT EAGLE

ВЕЌЕ ЗА 19.500 евра

НОЌТА ИМ ПРИПАЃА НА ХРАБРИТЕ!
Откриј ја твојата моќна темна страна. Со смел дизајн и впечатлив изглед Jeep® Renegade Night Eagle е подготвен да биде твој партнер во секоја авантура. Заедно моќни во ноќта!
• 18” сјајно црни алуминиумски тркала
• Uconnect 8.4” екран на допир
• Навигација
• Уникатна значка Night Eagle
• Управувач и рачка на менувачот обложени со кожа
• Автоматски двозонски клима-уред
• Затемнети прозори на задните врати и на вратата на багажникот

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

*Понудата се однесува за верзијата Renegade 1.0 GSE 120 bhp FWD MT NIGHT EAGLE за 19500 Евра ( 1205100ден ) со вклучен промотивен попуст 1500 €. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,9 – 6,1 л/100 км, емисија нa CO2 комбинирано 134-138 г/км.
Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Jeep во Македонија