Continue

Нов JEEP® COMPASS
Сѐ е ново освен името.

Нов дизајн, нова внатрешност, нова технологија, нови безбедносни системи.

Нов Jeep® Compass Longitude во стандарна опрема со:

∙8.4″ екран на допир
∙Инструмент табла со 7″ екран во боја
∙Автоматски двозонски клима уред
∙Управувач обложен со кожа- techno leather
∙Рачка на менувач со сребрена боја
∙LED задни светла
∙Задни паркинг сензори
∙Parkview- Задна камера
∙Интелигетна помош за брзина (со препознавање на знаци)
∙Активна помош при несакана промена на лента на движење
∙Предупредување за судир од напред+ радар+автоматско кочење
∙Hill Start Assist
∙Start & Stop
∙17″ тркала од лесна легура

Промотивен попуст во висина од 1000 евра кај сите модели од цените во ценовникот.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

ФИНАНСИРАЊЕ

Промотивен попуст од 61,800 денари кај сите цени во ценовникот. Спецификации за комбиниран циклус на возење: емисија на CO2  од 117 до 132 gr/km,  потрошувачка на гориво од 4,4 до 5,7  l/100 km. Вредностите за потрошувачка на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и се индицирани само за споредбени цели. Фотографијата е симболична.

Ви треба информација? Разговарајте со нас