Continue

Нов JEEP® COMPASS за 23.490 €

Нов JEEP® COMPASS за 23.490 €
Сѐ е ново освен името.

Нов дизајн, нова внатрешност, нова технологија, нови безбедносни системи.

Нов Jeep® Compass Longitude во стандарна опрема со:

∙8.4″ екран на допир
∙Инструмент табла со 7″ екран во боја
∙Автоматски двозонски клима уред
∙Управувач обложен со кожа- techno leather
∙Рачка на менувач со сребрена боја
∙LED задни светла
∙Задни паркинг сензори
∙Parkview- Задна камера
∙Интелигетна помош за брзина (со препознавање на знаци)
∙Активна помош при несакана промена на лента на движење
∙Предупредување за судир од напред+ радар+автоматско кочење
∙Hill Start Assist
∙Start & Stop
∙17″ тркала од лесна легура

*Промотивен попуст во висина од 1500 евра кај сите модели од цената во ценовникот.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

ФИНАНСИРАЊЕ

Понудата се однесува за верзијата Compass 1.3 T4 130 КС MT FWD Longitude за 1,451,682 денари со вклучен промотивен попуст од 92,700 денари. Кај оваа верзија емисијата на CO2 во комбиниран циклус на возење изнесува 132 gr/km, а потрошувачката на гориво 5,7  l/100 km. Вредностите за потрошувачка на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и се индицирани само за споредбени цели. Фотографијата е симболична.

Ви треба информација? Разговарајте со нас