Continue

Jeep Wrangler Sahara Unlimited
Ненадминливи off-road перформанси.

Единствена и неповторлива можност со мотор 2.2 JTD 200 KS AT8 4WD
Jeep Wrangler Sahara Unlimited достапен за испорака веднаш со:
∙ Command-Track 4WD System
∙ Однос на задна оска 3,73
∙ DANA 30 предна оска
∙ Heavy duty – систем за кочење
∙ Hill Start Assist + Hill Descent Control
∙ 18″ алуминиумски тркала „polished high gloss granite crystal“
∙ Покрив Hard Top во боја на каросерија
∙ Штитници на крила во боја на каросерија
∙ Sentry key® систем за заштита од кражба
∙ Задна паркинг камера
∙ Автоматски клима уред
∙ Седишта обложени со кожа
∙ Alpine премиум аудио систем
∙ Uconnect систем за информации и забава со екран на допир од 8,4″ и Навигација
∙ Pack Connectivity
∙ Pack Power Convenience
∙ Боја темно сива- Granite silver и многу повеќе…

ВОЗИЛО НА ЛАГЕР

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ФИНАНСИРАЊЕ

Понудата се однесува само за возилото на лагер Jeep Wrangler Sahara Unlimited, 2.2 JTD 200 KS 4WD AT8. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 7,4 л/100 км, емисија нa CO2 комбинирано 195 г/км. Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Jeep во Македонија.

Ви треба информација? Разговарајте со нас