Continue

Jeep Renegade е создаден за зима. Од една страна зимски експерт, од друга сноубордер.

Вози Jeep Renegade веќе од 130 € месечно*

Искористи ја понудата за финансиски лизинг во соработка со Стопанска Лизинг и добиј:

  • 50% помали рати во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
  • 50% попуст на трошоците за обработка
  • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Флексибилен производ:

Минималното учество 20%
Максимален рок на отплата до 84 месеци
Каматна стапка 6,5%

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

ИНФОРМАТИВНА ПРЕСМЕТКА

* Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува на финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ – Скопје со 30% учество, период на договорот 84 месеци, варијабилна каматната стапка 6.5%. Месечната рата во првите 6 месеци изнесува 8059 денари, преостанатите месечни рати изнесуваат 16213 денари. Предмет на лизинг Jeep Renegade 1,0 120 КС Longitude МТ6 со цена 1483200 денари со вклучен попуст.
Промотивните услови на финансиската понуда важат до 29.2.2024 и се ограничени само за возилата на залиха по принципот „прв дојден, прв услужен“. Комбиниран циклус: потрошувачка 5,9 L /100 km, емисија на издувни гасови 134-138 g/km согласно WLTP. Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка. Финансискиот производ е флексибилен. За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место на Jeep. Го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

Ви треба информација? Разговарајте со нас