Continue

JEEP® RENEGADE NIGHT EAGLE
веќе за 19.500 евра
НОЌТА ИМ ПРИПАЃА НА ХРАБРИТЕ!

Откриј ја твојата моќна темна страна. Со смел дизајн и впечатлив изглед Jeep® Renegade Night Eagle е подготвен да биде твој партнер во секоја авантура. Заедно моќни во ноќта!

  • 18” сјајно црни алуминиумски тркала
  • Unconnect 8.4” екран на допир
  • Навигација
  • Уникатна значка Night Eagle
  • Управувач и рачка на менувачот обложени со кожа
  • Автоматски двозонски клима-уред
  • Затемнети прозори на задните врати и на вратата на багажникот

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

*Понудата се однесува за верзијата Renegade 1.0 GSE 120 bhp FWD MT NIGHT EAGLE за 19500 Евра ( 1205100ден ) со вклучен промотивен попуст 1500 €. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,9 – 6,1 л/100 км, емисија нa CO2 комбинирано 134-138 г/км.
Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Jeep во Македонија.

Ви треба информација? Разговарајте со нас