Continue

Jeep Renegade Limited 4xe Plug-in Hybrid

Jeep Renegade Limited 4xe Plug-in Hybrid
Откриј ја новата граница на уживање во возењето.

Jeep Renegade Limited 1.3 Т4 PHEV 190 KS AT 4×4 достапен за испорака веднаш со богата сериска опрема:

Способност и безбедност
∙ Selec-Terrain System 4WD low + Sport Mode
∙ Предупредување за несакана промена на лента + интелигентна контрола на брзина & препознавање на сообраќајни знаци
∙ Hill Descent control- Контрола на брзина при симнување
∙ Електронска контрола на стабилност (ESC)+ Hill Start Assist
∙ Контрола на пролизгување
∙ LED светла за магла + LED задни светла
∙ Предни и задни паркинг сензори
∙ Адаптивен темпомат
∙ Регенеративен систем за кочење ( e-coasting)…

Технологија и поврзување
∙ 7″ инструмент табла во боја
∙ 8.4″ радио со екран на допир
∙ GPS навигација
∙ DAB
∙ Apple CarPlay®/Android Auto™ mirroring…

Надворешност, функционалност, комфор
∙ 17″ алуминиумски тркала
∙ Црни надолжни кровни носачи
∙ Пакет за ладни предели
∙ Затемнети задни стакла
∙ Автоматски двозонски клима уред
∙ Електрично регулирање на лумбален дел
∙ Управувач обложен со кожа со контрола за радио со Bluetooth®
∙ Боја сина металик и многу повеќе…

ВОЗИЛО НА ЛАГЕР

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ФИНАНСИРАЊЕ

Понудата се однесува само за возилото на лагер Jeep Renegade Limited 1.3 Т4 PHEV 4×4 190 KS. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 2,1 л/100 км, емисија нa CO2 комбинирано 43 г/км. Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Jeep во Македонија.

Ви треба информација? Разговарајте со нас