Continue

Jeep Renegade
заштеди од 1000 € до 2500 €

Совршен за твоето секојдневие, 7 дена во неделата: нова авангардна технологија, комфор и стил, за истражување на нови патеки или возење низ град.

Откриј ја новата Jeep генерација
мотори:
бензински 1.0 120 КС МТ6;
дизел 1.6 Mjet 130 КС MT6;
e-Hybrid 1.5 130 КС AT MHEV

Погледај ја понудата на возила на лагер, избери модел и запoчни ја твојата авантура веднаш.

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

ПОБАРАЈ ПОНУДА

*Понудата се однесува за Jeep Renegade возилата на залиха, достапни за испорака веднаш. Дел од прикажаната опрема може да е сериска или дополнителна во зависност од нивото на опременост на возилата на лагер. Фотографиите на автомобилите не се обврзувачки, за детални информации, опис на опремата и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Jeep. Го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава.

Jeep Renegade возила на залиха: комбинирана потрошувачка 4,8 – 5.9 l/100 km; емисија на издувни гасови 125 -138 г/км.
Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.

Ви треба информација? Разговарајте со нас