Continue

ВЕЌЕ ЗА 16990 ЕВРА

Удобност, моќ, забава и подобрена безбедносна опрема со нов надворешен изглед.
Новиот Jeep® Renegade има сè што посакувате во серија од подобрени уреди за поголема безбедност, премиум седиштата до персонализирана група инструменти
⦁ Нов дизaјн
⦁ Uconnect радио со екран на допир и Blutooth® handsfree контрола
⦁ Напредни безбедноснa опрема: Систем за предупредување при промена на лента, Препознавање на сообраќајни знаци, Cruise controle + Speed Limiter, Паркинг сензори,
⦁ Traction control, Electronic Roll Mitigation
⦁ 16” алуминиумски тркала
⦁ Предни светла за магла
⦁ Надолжни кровни носачи…

Искористи ја понудата: промотивен попуст 2010 € кај сите верзии во ценовникот.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

*Понудата се однесува за верзијата Renegade 1.0 GSE 120 bhp FWD MT LONGITUDE за 16990 Евра ( 1049982 ден ) со вклучен промотивен попуст 2010 €. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,9 – 6,1 л/100 км, емисија нa CO2 комбинирано 134-138 г/км.
Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Jeep во Македонија