Continue

Jeep Grand Cherokee веќе за 59,890 €

3.0 V6 CRD 250 КС, QUADRA LIFT пневматско потпирање, QUADRA DRIVE II систем за интегрален погон на сите тркала, Sport mode, светла Bi-Xenon, UConnect® со Touchscreen 8,4″ GPS навигација со 3D приказ, влез за CD, USB, AUX, Ipod, SD card, Aluminuim polished тркала од лесна легура 20″ со пневматици 265/50 R20, Premium instrument cluster со 7” TFT екран, Електрично отворање на панoрамски покрив СOMMANDVIEW® , Дрво/кожа волан со греачи и вградени аудио команди, Кожа на вратите, наслон за рака и конзолата, Пакет Trailer Tow и многу повеќе.

Откријте ја ограничената понуда за сите модели на Jeep Grand Cherokee со вклучен 23% попуст

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

*Репрезентативен пример: JEEP GRAND CHEROKEE 3.0 V6 CRD OVERLAND 250 КС со QUADRA DRIVE II интегрален погон на сите тркала, по цена за 59,890 евра ( 3,701,202 ден ) со вклучен 23% промотивен попуст. Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Jeep во Македонија.