Continue

JEEP® COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID

JEEP® COMPASS 4XE  PLUG-IN HYBRID

Новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid е моќен и безбеден во секакви услови.

Подготвени ли сте за вашата следна авантура?

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 3,75% фиксна каматна стапка за цел период
– Залог – возилото што се купува
– Максимум рок од 5 години
– 0% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

Промотивен попуст во висина од 2000 € кај сите модели од цената во ценовникот

Изберете го новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid и  уживајте во низа економски придобивки:

  • намалување на емисиите
  • намалена потрошувачка на гориво
  • бројни олеснувања за паркирање и многу повеќе…

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Ви треба информација? Разговарајте со нас