Continue

НОВ JEEP® COMPASS за 20.900 €

НОВ JEEP® COMPASS за 20.900 €
АВАНТУРАТА Е ТВОЈОТ ЖИВОТЕН СТИЛ!

Искуси ефикасен начин на возење со новиот Jееp® Compass.
Нов Jeep® Compass во стандарна опрема со:
∙Управувач обложен со кожа и рачка на менувач со сребрена боја
∙Uconnect 5.0 ” екран на допир
∙Digital audio broadcast
∙LED задни светла
∙Hill start assist
∙Предупредување за несакана промена на лента на движење
∙Предупредување за судир од напред+радар+автоматско кочење и многу повеќе…

Промотивен попуст од 1500 евра за сите модели

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

Специјални услови за финансирање
Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
–              со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %
–              без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %
***
Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

 

*Понудата се однесува за верзијата COMPASS 1.3 T4 130 Ks MT FWD SPORT за 20900 Евра (1291620 ден ) со вклучен промотивен попуст 1500 €. Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5.7 л/100 км, емисија нa CO2 комбинирано 132 г/км.
Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Jeep во Македонија.

Ви треба информација? Разговарајте со нас