Continue

THE ALL-NEW JEEP® COMPASS

06 June 2017

Jeep® Compass: комплетно новиот компактен SUV испорачува ненадминлива 4×4 способност, со возечка динамика од светска класа и автентичен Jeep дизајн кој се разликуваВо салоните на Jeep® оваа есен.

Дознајте повеќе на:
http://www.jeeppress-europe.com/press/article/jeep-compass-all-new-compact-suv-delivering-unsurpassed-4×4-capability-world-class-driving-dynamics-and-a-distinctive-authentic-jeep-design

Ви треба информација? Разговарајте со нас