Continue

Откриен Новиот Jeep® Renegade MY 19 на Саемот на автомобили во Торино

06 June 2018

Денес за прв пат во Европа, марката Jeep го открива новиот Renegade MY 19, кој се претставува со бројни естетски новитети и пред сè, со нови мотори.
Новиот модел е претставен во еден посебен контекст, како што е Саемот на автомобили во Торино, сместен во спектакуларниот Парк на Валентино.
Единствено сценарио за SUV којшто поврзува два света, off-road (теренски) и градски, сместени во едно единствено цело. И сега, се претставува на светот, како и секогаш, чекор пред сите.

Торино, 6 јуни 2018

Ви треба информација? Разговарајте со нас