Continue

Jeep® Wrangler, спонзор на турнејата на Rolling Stones, со наслов No Filter за финалето во Варшава

06 July 2018

Партнерството помеѓу британската група и легендарната SUV марка  започна во 2014.

Оттогаш присутните на концертите на Rolling Stones уживаат во Jeep® искуство на секоја европска турнеја на групата.

На последната турнеја на ‘Rolling Stones – No Filter’ 2018 беше претставен новиот Jeep Wrangler.

Турнејата на ‘Rolling Stones – No Filter’ 2018 која Jeep ја спонзорира ќе дојде до точка ан вриење во Варшава, Полска, оваа недела по 14 продадени датуми низ Обидинетото кралство, Ирска, Франција, Германија и Чешка.

Jeep ги поддржува сите европски тури на групата од 2014, односно спектакуларната турнејата ’14 On Fire’. Оваа година, на турнејата на ‘Rolling Stones – No Filter’ настапија повторно заедно, со Jeep марката  – создавачот на најнаградуваната SUV гама досега  – создавајќи возбудливо искуство со марката за да ги воодушеви вљубениците на секој настан.

Новиот Jeep Wrangler, четврта генерација на најспособниот off-road-ер на светот, олицетворување на познатиот дух на Jeep ‘Оди било каде и прави што сакаш’.

Новиот Wrangler, које снаодлив како на гратските улици, така и надвор од патеката, ги спојува легендарната моќ на Jeep off-road, со супериорна удобност, автентичен стил и врвна технологија. Резултатот е најспособниот Wrangler досега, благодарение на неспоредливите технички содржини.

Групата Stones направија револуција со рок музиката пред да станат една од најконстантната и популарна рок група на светот. Jeep, пак е легендарна SUV марка во светот која опстојува повеќе од 75 години најавтентичен синоним за слобода и и авантура.

Оваа синергија и заеднички дух беа потенцирани преку турнејата на ‘Rolling Stones – No Filter’ од страна на посетителите кои се воодушевуваа на специјалната Jeep Compass сцена – една од многуте активности на марката организирани за време на турнејата.

Ви треба информација? Разговарајте со нас