Continue

JEEP® & JUVENTUS

05 January 2016

Марката Jeep® е официјален спонзор на тимот на Јувентус за сезоната 2016/2017. Партнерството помеѓу двете икони кои ги делат истите вредности на автентичност, страст и авантура, како и тим кој го освојува секој терен и предизвик кој им доаѓа на патот на сите големи италијански и интренационални шампионати. Посетете ја глобалната страница Jeep & Juventus за резултати од последните натпревари, за да гледате видеа, превземете ексклузивни фотографии или за да останет ево контакт со социјалната сцена на Jeep® и Juventus.

Дознајте повеќе:

http://www.juventus.jeep.com/en/global/

Ви треба информација? Разговарајте со нас