Continue

Се одржува новото издание Camp Jeep® 2018

10 July 2018

Camp Jeep® 2018 се одржува во Styria, Austria, од 13 до 15 Јули.

Годишниот настан е најголем во календарот на групата на сопственици JeepJeep® Owners Group (J.O.G.).

Впечатливиот настан е во улога на домаќин на интернационалното медиумско претставување на комплетно новиот Jeep Wrangler.

Најнаградуваната SUV гама на сите времиња ист така ќе има централно место на сцената.

Неколку off-road патеки со различни нивоа на тежина за тестирање на легендарната Jeep 4×4 способност и возачките вештини на сопствениците на секаков терен со експерти возачи од Jeep Академијата во техничкиот дел.

15 Јули, е особено важен датум за Американската марка годишнина од потпишувањето на договорот за снабдување на Американската армија во 1941 со незапирливиот Willys-Overland MA/MB: Музејскиот дел обезбедува фасцинантен извештај за историјата на Wrangler.

Официјалната продажба на Jeep додатоци и Mopar®дополнителна опрема ќе бидат сместени во специјален дел, како скара, активности за деца и концерти во живо.

Ви треба информација? Разговарајте со нас