Continue

Wrangler

Wrangler

MORE FREEDOM TO ENTERTAINMENT

ОФИЦИЈАЛНО ВОЗИЛО ЗА АВАНТУРА

Jeep® Wrangler има сѐ, без разлика дали ќе се одлучите за цврст покрив, мек покрив или без покрив. Со модуларниот Freedom Top® цврст покрив, можете да мешате бои или да изберете покрив кој ќе биде во иста боја со каросеријата. Или можете да изберете лесен за складирање и лесен за отворање Sunrider® мек покрив.

ОТВОРЕТЕ ГИ ВРАТИТЕ КОН СЛОБОДАТА

Можете да изберете помеѓу врати кои се отстрануваат, комплетно врамени врати со прозори со роло-кревање, достапни со електрични прозори и заклучување на вратите, џебови за мапи со мрежа, алуминиумски шарки кои се отстрануваат или полу-врамени врати кои кои се отстрануваат и имаат мануелно заклучување.

Држете ги очите на патот и вашите раце на управувачот благодарение на гласовните команди, кои овозможуваат да изберете радио станици и да се јавите на телефон многу полесно. Подобрената GPS навигација и внес на дестинација со гласовна команда е досапно со Uconnect™, сега со едноставно барање можете да добиете насоки до аеродром, музеј или вашата омилена продавница. Uconnect™ телефонот е комуникациски систем во возилото кој гласовно се активира и ви овозможува да зборувате на вашиот телефон, виртуелно компатибилен со Bluetooth® hands-free. Слушајте ја вашата омилена музика и добијте звук преку CD-а/DVD-а, MP3, далечински USB влез, а имате и помошен влез за слушалки, простор за складирање на hard disc-ови, гласовни команди и Bluetooth®.

ИСТРАЈНА, А СЕПАК РАФИНИРАНА ВНАТРЕШНОСТ

Во внатрешноста на 2017 Wrangler, ќе уживате во доволно простор за складирање, обмислено дизајнирана ергономија и заштита од бучава, вибрации и заштита од лош терен.
Исто така ќе добиете функции за комфорт и доверба вклучувајќи: достапно греење на предни седишта обложени со кожа, осветлени држачи за чаша, осветлување во пределот на нозете и достапен самозатемнувачки ретровизор со вградени LED светла.

ОСВЕТЛЕНИ ДЕТАЛИ

Секој Wrangler доаѓа со осветлен простор за нозе и осветлени држачи за чаша поставени централно на конзолата што дополнително потикнува да ја истражите внатрешноста.

LED ОСВЕТЛУВАЊЕ НАЗАД

Кога имате потреба да застанете и да си ги земете вашите работи, самозатемнувачкиот ретровизор со LED светла е подготвен да ви помогне да си го најдете патот.

ПРЕМИУМ СЕДЕЊЕ

Jeep® Wrangler го карактериризира најкомфорната внатрешност во класата. Ќе уживате во седиштата во премиум Sedoso ткаенина или  McKinley кожни преслаки со нагласено шиење. Jeep® Wrangler исто така има и достапно греење на предните седишта, осветлени држачи за чаша и многу повеќе.

КОЖА
  • КОЖА MCKINLEY ЦРНА – McKinley црна со нагласена опшивка во светло сива боја – Доаѓа со црна горна и долна инструмент табла. Jeep® Wrangler е опремен со рамна, но рафинирана внатрешност со многу неочекувани удобности и погодности, кои вклучуваат достапно греење на предни седишта кои се обложени со кожа и осветлени држачи за чаша.
  • MCKINLEY OLIVE ЗЕЛЕНА – McKinley маслинесто зелена со нагласена опшивка во боја на кожа – Оваа нова боја е екслкузивно за Jeep® Wrangler Sahara тримот. Доаѓа со црна горна и долна инструмент табла. Достапните маслинесто зелени кожени седишта вклучуваат везено Sahara лого на седиштето.
ТКАЕНИНА
  • SEDOSO/RIVET – Sedoso/Rivet во црна боја со нагласена опшивка во сива боја – Доаѓа со црна горна и темна долна инструмент табла. Sedoso седишта со детали во Rivet ткаенина доаѓаат во црна боја со опшивка во темна боја и убаво се вклопуваат во црната горна и долна инструмент табла.
  • SEDOSO/RIVET – Sedoso/Rivet во црна боја со темни седишта – Доаѓа со црна горна и темна долна инструмент табла. Седишта со додатоци од Rivet ткаенина кои доаѓaат во црна боја со темни површина за седење со нагласена опшивка и се вклопува убаво со црната горна и долна инструмент табла.
  • SEDOSO/JEEP® HEX – Sedoso/Jeep® HEX во црна боја нагласена опшивака  со светло сива боја – Доаѓа со црна горна и долна инструмент табла. Седиштата со Sedoso ткаенина со додатоци од Jeep® hex ткаенина се црни и одговараат и со црна горна и долна инструмент табла.

ВНАТРЕШНОСТ КОЈА ЛЕСНО СЕ ОДРЖУВА СО ИСПУСТИ ЗА ВОДА

Секој Jeep® Wrangler стандардно доаѓа со издржлива внатрешност која лесно се одржува со исписти за вода и се пере. Така што слободно дозволете си не толку чиста забава.