Continue

Wrangler

Wrangler

НАЈДОБАР ВО КЛАСАТА, ЗАБАВЕН ЗА ВОЗЕЊЕ

ДОВОЛНО ПРОСТОР ЗА ВАШАТА ОПРЕМА

Wrangler со седиштата на преклоп има широк простор за складирање. Вашите вредни работи се безбедни благодарение на лесно достапната оставата со заклучување во централната конзола со двостепен влез.

ALPINE® ПРЕМИУМ АУДИО СИСТЕМ

Премиум аудио системот Alpine® со девет звучници создава реалистичен сценски звук со користење на 552-watt засилувач, два високотонци, 8×12″ субвуфер, четири 6.5″ звучници и два 3.5″ звучници лоцирани во звучниот бар над главата. Alpine® е познат по понудата на извонреден тонски баланс и дефиниција. Добредојдовте во новиот бран на звучниот инженеринг.(стандардно кај Sahara и Rubicon).