Continue

Wrangler

Wrangler

ИСКЛУЧИТЕЛНИ ПЕРФОНМАНСИ ВО OFFROAD ВОЗЕЊЕ

СЕКОГАШ СИГУРЕН И БЕЗБЕДЕН. НИКАДЕ БЕЗ НЕГО.

Wrangler доаѓа со широк спектар на стандардни и дополнително достапни карактеристики за сигурност и безбедност вклучувајќи како стандард повеќестепени предни воздушни перничиња и дополнително достапни странично додадени воздушни перничиња со сензор за детекција на присуство. Дополнителните карактеристики вклучуваат body-on-frame конструкција, дискови за деблокирање на кочниците (ABS) на сите четири тркала за нормално/off-road возење, Brake Assist- систем за помош при ненадејно кочење и многу повеќе.

Со истакнатиот браник, препознатливата решетка со 7 ребра, врати и покрив кои се отсрануваат, 2017 Wrangler е стилски моќен и забавен за возење. За зголемување на премиум изгледот, изберете ја достапната опција за покрив во боја на каросерија Freedom Top® цврста опција кај моделот Sahara.

Способностите на Jeep® Wrangler дозволуваат да возите на било кој тип на терен. Тракцијата ви помага да владеете со сите типови на услови за возење. Артикулацијата на Jeep® Wrangler ги истакнува перформансите и на пат и надвор од него, со зголемување на флексибилноста, артикулација на оската и патеката на тркалата. Маневрирањето е клуч за да се избегнат несакани ситуации и оштетување на вашето возило. Висината од подлогата кај Jeep® Wrangler го прави вашето возило подготвено за пат со заштита на подвозјето, дозволувајќи ви чиста патека при корени, карпи и нерамен терен. Преминете низ било кој поток со доверба благодарение на заштитатата за премин на водени препреки, која обезбедува дополнителна електрична изолација како и дополнителни заптивки на каросеријата, плус висока локација за влез на воздух.