Continue

Wrangler Unlimited

Wrangler Unlimited

СЕКОГАШ СИГУРЕН И БЕЗБЕДЕН. НИКАДЕ БЕЗ НЕГО.

Jeep® Wrangler Unlimited доаѓа со широк спектар на стандардни и дополнително достапни карактеристики за сигурност и безбедност вклучувајќи како стандард повеќестепени предни воздушни перничиња и дополнително достапни странично додадени воздушни перничиња со сензор за детекција на присуство. Дополнителните карактеристики вклучуваат body-on-frame конструкција, дискови за деблокирање на кочниците (ABS) на сите четири тркала за нормално/off-road возење, Brake Assist- систем за помош при ненадејно кочење и многу повеќе.

НАДГРАДЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

Со Uconnect™ системот можете да ги управувате сите медиуми. Гласовните команди овозможуваат возењето на вашиот Jeep® Wrangler Unlimited да биде многу полесно, користете го вашиот глас за да изберете радио станици или да телефонирате, без да ги тргнете очите од патот.
Uconnect™ навигацијата овозможува подобрена GPS навигација и внес на дестинација преку гласовна команда. Можете да зборувате на вашиот телефон додека возите благодарение на интерниот гласовно-активиран комуникациски ситем.
Конечно, можете да ја слушате вашата омилена музика преку CD/DVD, MP3, далечински USB влез, дополнителен влез за слушалки, а имате и простор за складирање CD-а, гласовни команди и Bluetooth® аудио пренос.

АВТОМАТСКА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРА

Достаниот систем за автоматска контрола на температурата (ATC) ги нагодува циклусите за греење и ладење за да обезбеди оптимален комфорт.