Continue

Wrangler Unlimited

Wrangler Unlimited

ИСКЛУЧИТЕЛНИ ПЕРФОНМАНСИ ВО OFFROAD ВОЗЕЊЕ

Способностите на Jeep® Wrangler Unlimited дозволуваат да возите на било кој тип на терен. Тракцијата ви помага да владеете со сите типови на услови за возење. Артикулацијата на Jeep® Wrangler Unlimited ги истакнува перформансите и на пат и надвор од него, со зголемување на флексибилноста, артикулација на оската и патеката на тркалата.
Маневрирањето е клуч за да се избегнат несакани ситуации и оштетување на вашето возило. Висината од подлогата кајJeep® Wrangler Unlimited го прави вашето возило подготвено за пат со заштита на подвозјето, дозволувајќи ви чиста патека при корени, карпи и нерамен терен.
Преминете низ било кој поток со доверба благодарение на заштитатата за премин на водени препреки, која обезбедува дополнителна електрична изолација како и дополнителни заптивки на каросеријата, плус висока локација за влез на воздух.

СОВЛАДАЈТЕ ГО СЕКОЈ ТЕРЕН

Знакот Trail Rated® кај Jeep® 4×4 возилата ја потврдува нивната способност да работат под речиси сите услови.

•Снег      •Кал      •Песок      •Карпи