Continue

Wrangler Unlimited

Wrangler Unlimited

ФОРМА СО ФУНКЦИЈА

ИСТРАЈНА, А СЕПАК РАФИНИРАНА ВНАТРЕШНОСТ

Во внатрешноста на 2017 Jeep® Wrangler Unlimited, ќе уживате во доволно простор за складирање, обмислено дизајнирана ергономија и заштита од бучава, вибрации и заштита од лош терен. Исто така ќе добиете функции за комфорт и доверба вклучувајќи: достапно греење на предни седишта обложени со кожа, осветлени држачи за чаша, осветлување во пределот на нозете и достапен самозатемнувачки ретровизор со вградени LED светла.

ОСВЕТЛЕНИ ДЕТАЛИ

Секој Wrangler доаѓа со осветлен простор за нозе и осветлени држачи за чаша поставени централно на конзолата што дополнително потикнува да ја истражите внатрешноста.

LED ОСВЕТЛУВАЊЕ НАЗАД

Кога имате потреба да застанете и да си ги земете вашите работи, самозатемнувачкиот ретровизор со LED светла е подготвен да ви помогне да си го најдете патот.

ВНАТРЕШНОСТ КОЈА СЕ ПЕРЕ СО ОДВОДИ ЗА ДРЕНИРАЊЕ

Управувач обложен со кожа

ОСТАВА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ВО ЦЕНТРАЛНАТА КОНЗОЛА КОЈА СЕ ЗАКЛУЧУВА

Достапен Apline® премиум звук