Continue

Wrangler Unlimited

Wrangler Unlimited

НАЈДОБАР ВО КЛАСАТА, ЗАБАВЕН ЗА ВОЗЕЊЕ

Со истакнатиот браник, препознатливата решетка со 7 ребра, врати и покрив кои се отсрануваат, 2017 Jeep® Wrangler Unlimited е стилски моќен и забавен за возење. За зголемување на премиум изгледот, изберете ја достапната опција за покрив во боја на каросерија Freedom Top® цврста опција кај моделот Sahara.