Continue

JEEP® WRANGLER

Ненадминливи off-road перформанси

JEEP® WRANGLER

Ненадминливи off-road перформанси

НАЈСПОСОБНИОТ WRANGLER ДО СЕГА

Одете некаде, направете нешто што не сте направиле и посетете места кои не сте ги ни замислиле со комплетно новиот Jeep® Wrangler Rubicon. Тој ја воздигнува легендарната способност на марката Jeep® за off-road возење до нови височини благодарение на  32″ пневматици за секаков терен, 77.2:1 сооднос со новиот 2.0 турбо бензински мотор и автоматски менувач, како и подобрени агли за супериорна off-road способност. Досега немало поспособен Jeep® Wrangler.

 

 

НАДВОРЕШНОСТ


ОСТАНЕТЕ ВЕРНИ НА ОНА ШТО СТЕ

Новиот Jeep® Wrangler е верен на корените, комбинирајќи докажани функции со подобрен дизајн и материјали за да испорача возило подготвено за иднината. Нови светла, вклучувајќи достапни LED предни и задни светла, обезбедувајќи исклучително осветлување и нагласен изглед.

ВНАТРЕШНОСТ

БЕСКРАЈНИ МОЖНОСТИ

Врвна технологија и поврзаност, иновативни карактеристики и подобрена удобност се вклучени во дизајнот на новиот Jeep® Wrangler. Додадени се високо квалитетни материјали и прецизни технички детали и за  возачите на 2018 Wrangler да уживаат повеќе простор, повеќе комфор, повеќе видливост и потивко возење. За комплетно новиот Wrangler инспирацијата се црпи од историјата на марката Jeep® додека во исто време се користат најновите технолгии и материјали за да создаде незаборавна внатрешност. Нови нивоа на fit and finish во комбинација со груби детали за да се испорача незаборавно искуство во возењето.

СПОСОБНОСТ

ВИВНАТО ВО НОВИ ВИСОЧИНИ

Најспособниот Jeep® Wrangler досега. Достапни 32″ пневматици, посилни цевки на оските, поголеми кочници, 4×4 системи, издржливи метални платки на подвозјето и повеќе, со цел да можете да го возите вашиот Jeep® Wrangler подалеку од она што сте мислеле дека возможно.

БЕЗБЕДНОСТ И СИГУРНОСТ

БЕЗБЕДЕН И ЦВРСТ

Паметниот дизајн во комбинација со напредни функции што помага да се испорача безбедно и сигурно возење. Достапни системи вклучувајќи ParkSense® Помош при паркирање напред и назад, Надгледување на мртов агол и Откривање на преминување на патеката назад ќе ве информираат за околината.

Ви треба информација? Разговарајте со нас