Continue

Нов Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid

Технолошка еволуција според Jeep® 4xe: еволуција на 4x4

Нов Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid

Технолошка еволуција според Jeep® 4xe: еволуција на 4x4

Нов Compass 4XE Longitude

Новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid Longitude ги претставува новите алуминиумски тркала од 17”, новата дигитална инструмент табла од 7“, двозонскиот автоматски клима-уред, сензорите за паркинг и телекамерата Parkview® во сериска опрема. И не само тоа, благодарение на иновативниот Wireless Charging Pad – Полица за безжично полнење, поддршката за полнење на мобилен телефон интегриран директно на централната конзола, може да се наполни мобилниот без кабел.

Побарај понуда


 • Полица за безжично полнење 
  Дознајте повеќе


 • Сензори за паркинг и телекамера Parkview®
  Дознајте повеќе


 • Нови алуминиумски тркала од 17”
  Дознајте повеќе


 • Двозонски клима-уред
  Дознајте повеќе

Нов Compass 4XE Limited

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid Limited ги истакнува линиите  на новата и ексклузивна табла, од која излегува екранот на новиот интелигентен систем за информирање и забава Uconnect™ од 10,1’’ со екран Ultra HD. И дигиталната инструмент-табла од 10,25“ е комплетно нова и опремена со резолуција Full HD. Во сериска опрема се и алуминиумските тркала од 18”, Затемнетите стакла и Full LED предните светла.

Побарај понуда


 • 10,1“ со екран Ultra HD
  Дознајте повеќе


 • Дигитална инструмент-табла од 10,25’’
  Дознајте повеќе


 • Адаптивен темпомат
  Дознајте повеќе


 • Нови LED предни светла 
  Дознајте повеќе

Нов Compass 4xe 80°Anniversary

Елегантниот изглед на Новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid 80°Anniversary се истакнува и со новата боја која го нагласува единствениот стил на оваа славеничка верзија. Новата ексклузивна боја Urban Мат зелена ја нагласува елеганцијата на каросеријата, додека деталите во Neutral сива боја го истакнуваат профилот на маската со седум отвори. Надворешниот изглед го комплетираат поткрилата во сјајна црна боја.

Побарај понуда


 • Ексклузивни бои
  Дознајте повеќе


 • Командна табла со персонализација за 80° Годишнината
  Дознајте повеќе


 • Беџ со посвета
  Дознајте повеќе


 • Алуминиумски тркала
  Дознајте повеќе

Нов Compass 4XE Trailhawk®

На новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Нybrid Trailhawk® може да се се доживеаат нови авантури, како на пат, така и надвор од патот благодарение на 5 начини на возење со новиот систем на контрола SELEC-TERRAIN®. Секако, тука се и новите алуминиумски тркала од 17’’, Full LED предни светла кои ја подобруваат видливоста. Тука е и новиот интелигентен систем за информирање и забава Uconnect™ од 10,1” со интегриран NAV којшто гарантира непосреден и интуитивен пристап до комуникациските функции, забавата и навигацијата.

Побарај понуда


 • Нови Full LED предни светла NAV од 10,1’’
  Дознајте повеќе


 • Нов систем за информирање и забава  Uconnect™
  Дознајте повеќе


 • Беџ со посвета
  Дознајте повеќе


 • Систем SELEC-TERRAIN®
  Дознајте повеќе

Нов Compass 4XE S

Нов Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid S се збогатува со нови технологии и изработени деталите. На располагање се: новиот интелигентен систем за информирање и забава UconnectTM од 10,1’’, нова дигитална инструмент табла од 10,25″, автоматска задна врата, алуминиумски тркала од 19“, LED предни светла со премиум дизајн и седишта memory, кои се во состојба да се самомоделираат според телото за да гарантираат максимална удобност при возење и се опремени со електрично прилагодување.

Побарај понуда


 • Кожни седишта со електрично прилагодување
  Дознајте повеќе


 • Нов систем за информирање и забава  Uconnect™ од 10,1’’ NAV
  Дознајте повеќе


 • Нови Full LED предни светла
  Дознајте повеќе


 • Систем SELEC-TERRAIN®
  Дознајте повеќе

Ви треба информација? Разговарајте со нас