Continue

JEEP® CHEROKEE

Откријте нови авантури со стил

JEEP® CHEROKEE

Откријте нови авантури со стил

Eволуцијата на CHEROKEE дизaјнот

Новиот Jeep® Cherokee добива нова перспектива на неговиот безвременски надворешен дизајн со подобрен смел и изменет преден и заден дел. Подобрените премиум LED предни светла, светла за магла и дневни светла, освежената решетка со седум отвори му даваат на Cherokee префинет и непогрешлив динамичен стил. Новиот преден алуминиумски капак на моторот го еволуира уникатниот дизајн на решетката на Cherokee инспириран од водопад.

ПРЕМИУМ ЛЕД СВЕТЛА

Осветли ја ноќта со стил.  Стандардните премиум фарови и LED светла за магла нудат подобрени перформанси за осветлување за дополнителна сигурност и безбедност, додека пошироките, карактеристични светла за дневно возење се гледаат како крилото на “соколот“ за освежување на стилот.

ОСВЕЖЕН ЗАДЕН ДИЗАЈН

Задниот профил на Cherokee привлекува внимание со својот специфичен нов дизајн. Новите фарови на возилото вклучуваат црвена LED диода која ги прикажува индивидуалните застанувања. Една нова и функционлана hands-free моќ на задната врата која се активира со нога, со која што многу лесно можете да ги утоварите и растоварите вашите потребни нешта. Новиот редизајниран заден дел ги вклучува сите погодности наменети за ваше беспрепрекорно функционирање.

СТИЛСКИ ПОТПИС НА БРЕНДОТ JEEP®

Cherokee можеби доби освежен и надграден надворешен изглед, но незаборавните Jeep® бренд стилските знаци остануваат тука. Со својот автентичен надворешен потпис со седум отвори на решетката, Jeep® Cherokee ја признава и продолжува својата горда историја на препознатлив стил.

ТРАПЕЗОИДНИ ТРКАЛА

Заштитниот знак на моделот Jeep®, трапезоидни лакови на тркалата карактеристичен и стилски додаток на надворешноста на Cherokee.

ПОТПИС СО СЕДУМ ОТВОРИ

Потпис со седум отвори на решетката со кој Jeep® Cherokee ја потврдува својата горда историја на препознатлив надворешен стил.

ПОГОЛЕМ ОТВОР НА СТАКЛАТА

Предните и задните стакла на Cherokee се зголемени за подобра видливост на возачот.

ТРКАЛА

Без разлика дали сте на крстарење низ урбаната џунгла или истражување на непроодлив пат, Cherokee нуди  проодност на тркалата и гумите за секоја авантура да биде незаборавна.

Ви треба информација? Разговарајте со нас