Continue


2019 JEEP® GRAND CHEROKEE SUMMIT


2019 JEEP® GRAND CHEROKEE SUMMIT

ЕКСКЛУЗИВНА ВНАТРЕШНОСТ

Доминираат на патиштата со неспоредлив комфор и стил секој од моделите од новиот Jeep® Grand Cherokee. Премиум детали и квалитетна изработка го потенцираат секој агол на внатрешноста дизајнирана да импресионира и овозможи задоволство и уживање во секое патување. Новиот модел доаѓа со нова внатрешна елегантната табла 8.4 “Uconnect Nav радио со HD екран на допир.

Преземете ја контролата на удобност

Луксузната кожна со детална опшивка која ги опфаќа седишта кај Granf Cherokee за максимална удобност без оглед на временските услови.

БЕСКРАЈНИ ПРЕФИНЕТИ ДЕТАЛИ

Дрво со отворени пориа CommandView® сончев дводелен покрив Детална опшивка Harman Kardon® Premium аудио систем Премиум изработка на внатрешноста на кровот со велур

COMMANDVIEW® сончев покрив

Со достапниот сончев покрив CommandView® ќе уживате во  дводелен покрив, со лизгачки стаклени врати и команди на истите. Сончевиот покрив се отвора кон нови хоризонти и вклучува и електрична ролетна која ќе ви помогне да ја задржите свежината. На располагање е и едноделен сончев покрив.