Continue


2019 JEEP® GRAND CHEROKEE SUMMIT


2019 JEEP® GRAND CHEROKEE SUMMIT

Цврсто и достоинствено

Новиот Grand Cherokee го прикажува најдоброто од она што Jeep® може да го понуди. Стилската, а сепак мускулеста надворешност на Grand Cherokee е елегантно дизајниран засилен со довербата која ја влева неговата способност при сите временски услови. Софистицираната надворешност и класа создаваат возило подготвено за во градот или дивината.

Иконична решетка со седум отвори

Класичната решетка со седум отвори стои како визуелен потпис на една од најпознатите автомобилски брендови во историјата.

LED светлосен потпис

Назад Jeep® Grand Cherokee се истакнува со големи задни светла, со аеродинамичен спојлер и со LED светлосен потпис

18″ SATIN SILVER АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА

Стандардни кај Laredo и опционал кај Oveland / 18″СЈАЈНИ АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА – Стандардни кај Limited / 20-инчи Силвер алумински тркала кај Limited