Continue

Jeep® Avenger
СЛОБОДА БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊЕ

Вози ја твојата иднина со првиот целосно електричен Jeep® SUV. Соочи се со современите предизвици без емисија на CO2, единствени способности и најнова технологија,  без да се откажеш од забавата при возење Jeep®.


ЗАПОЧНИ ЈА АВАНТУРАТА

Jeep® Avenger
СЛОБОДА БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊЕ

Вози ја твојата иднина со првиот целосно електричен Jeep® SUV. Соочи се со современите предизвици без емисија на CO2, единствени способности и најнова технологија,  без да се откажеш од забавата при возење Jeep®.


ЗАПОЧНИ ЈА АВАНТУРАТА

Прикажаниот Jeep® Avenger сè уште не е достапен на европските пазари бидејќи се уште не е хомологиран претпродукциски модел. Комерцијализацијата во европските земји се очекува во 2023 година. Вредностите за потрошувачката и емисијата ќе бидат достапни на официјалната веб-страница на Jeep штом возилото се пушти во продажба.
Сликата е индикативна и служи само за илустративни цели. Боите и прикажаните детали може да не се достапни или може да варираат кога возилото ќе биде достапно.

 

ЧИСТА JEEP® ДНК

Овој нов целосно електричен SUV ќе ги раздвижи твоите емоции со својот неверојатен надворешен дизајн, кој одговара на нашата најнова дигитална технологија на поврзаност. Jeep® Avenger ќе ги разгори твоите страсти, благодарение на неговата разновидна внатрешност, каде слободно можеш да сместиш сè што ти треба за да ги оствариш твоите секојдневни предизвици.

СЛОБОДАТА Е ЕЛЕКТРИЧНА

Avenger е „слобода без ограничување“, стилски и функционален со голема просторност. Целосно новиот Jeep® Avenger ќе ти пружи искуство без CO2 со неговите истенчени перформанси.
Можеш да сметаш на автономија на возење без стрес и благодарение на брзото полнење, ќе бидеш подготвен за тргнување за краток временски период. Jeep® Avenger, совршен придружник и за возење на пат и за доживување надвор од патот.

Прикажаниот Jeep® Avenger сè уште не е достапен на европските пазари бидејќи се уште не е хомологиран претпродукциски модел. Комерцијализацијата во европските земји се очекува во 2023 година. Вредностите за потрошувачката и емисијата ќе бидат достапни на официјалната веб-страница на Jeep штом возилото се пушти во продажба.Сликата е индикативна и служи само за илустративни цели. Боите и прикажаните детали може да не се достапни или може да варираат кога возилото ќе биде достапно.

ЗАПОЧНИ ЈА АВАНТУРАТА

Ви треба информација? Разговарајте со нас