GRAND CHEROKEE SRT - Jeep Makedonija

Grand Cherokee SRT

Grand Cherokee SRT

ПРИРОДА ИСПИРИРАНА ОД ТРКА

Jeep® Grand Cherokee SRT® може да се пофали со способност да ја следи патеката и првокласни карактеристики кои гоправат најспортскиот и најмоќниот  Jeep® Grand Cherokee на сите времиња. Не верувате? Ајде да ги погледнеме бројките. Забрзување од 0 до 100 km/h за помалку од 5 секунди и максимална брзина од 257 km/h се само за почеток.

Новиот Jeep® Grand Cherokee SRT® е способен да ги надмине и најголемите предизвици. Прилагодете го вашето возно искуство, направете го единствено. Почувствувајте ја моќта од 6.4L HEMI® V8 мотор, притиснете на контролата за поаѓање и залепете се на седиштето.