Jeep Makedonija

Марката Jeep® со три премиери на саемот во Женева

Jeep освои три признанија на доделувањето на наградите “ 4X4 Of the Year 2018”

• Марката Jeep е крунисана за 4×4 Производител на годината
• Jeep Wrangler ја освои наградата за Off-Road
• Jeep Renegade е прогласен за Најдобар мал SUV

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

НАЈНОВО ОД JEEP